[ Woeker-rente ]

Dichterbijblij

WOEKER-
RENTE !!!

Zal er niet
in krenten !!!

Banken-dol,
in gretige krol !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Naar de 14 %, rood staan ! Het lijkt wel van 1980 !! Net een sprookje !! Lekker weer eens van stal halen, als de minimum-lonen eindelijk eens iets omhoog gaan en nog altijd achter lopen !! De elite, ook de bankdirecteuren met hun mooie kletskoek-praatjes, die kunnen 10 mensen makkelijk onderhouden, de gierigaards !! Economie draait op de gewonen!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Woeker-rente ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.